Skip to main content Skip to search

O nama

O NAMA

Mladost – TRADE d.o.o. je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovana 1996. godine.

Bavimo se projektovanje, razvojem i održavanjem poslovnih softvera. Tokom 20 godina brendirali smo se kao softverska tvornica koja poslovanje temelji isključivo na proizvodnji i implementaciji vlastitih poslovnih rešenja.

Mladost – TRADE danas okuplja veći tim stručnjaka iz oblasti programiranja sa višegodišnjim iskustvom u raznovrsnim tehnologijama. Međutim, pored stručnosti, jedna od bitnih karakteristika koju cenimo kod svojih zaposlenih jeste entuzijazam i naklonost prema ovoj profesiji.

Naša poslovna filozofija od osnivanja je ista: imati zadovoljne zaposlenike koji na najnovijim tehnologijama stvaraju kvalitetna rešenja koja zadovoljavaju potrebe savremenog poslovanja i u konačnici rezultiraju zadovoljstvom krajnjih korisnika.

MISIJA

Intelektualni i materijalni kapital posvećujemo poslovnoj izvrsnosti naših klijenata kroz uspešnu implementaciju vrhunskih informacionih rešenja zasnovanih na vodećim tehnologijama i vlastitom istraživanju.

POLITIKA KVALITETA

Smatramo da svako treba da voli ono čime se bavi i da svako treba da radi onaj posao u kome se najbolje pronalazi.

Svesni smo da je u današnje vreme tako nešto retko i teško ostvarljivo, pa stoga ovo ističemo kao jedan od najbitnijih kvaliteta naše firme.